Съществен Windows 10 Update в края на май

Потребителите на Windows 10 ще получат важно подобрение във функционалността на операционната система и по-точно в технологията за обновяване. Промяната ще настъпи със следващия голям Windows 10 Update в края на май.

Microsoft официално обяви тази седмица актуализацията Windows 10 May 2019 Update. Тя е от категорията на големите ъпдейти с функционални промени, които компанията прави два пъти годишно в операционната си система.

През идната седмица участниците в програмата за тестване Windows Insider ще започнат да получават предварителната версия на Windows 10 May 2019 Update. Най-важната промяна в това издание на Windows 10 е повишеният контрол върху обновяването на системата.

Досега ъпдейтите на Windows 10 се инсталираха автоматично на потребителските компютри. Занапред потребителите ще получават известия, че системата е готова за обновяване, и ще имат избор. Или да инсталират незабавно обновленията или да отложат инсталирането с 35 дни (до 5 пъти по 7 дни).

Microsoft уточнява в блога си, че дори потребителят да отложи инсталирането на функционалния ъпдейт, системата ще продължи да получава месечните актуализации, свързани с качеството и затваряне на дупки в сигурността.

Windows 10 May 2019 Update включва и редица други нововъведения. Добавени са, например, нова светла тема, подобрения в центъра за известия и „пясъчника“ (Windows Sandbox), поддръжка на японски емоджи (Kaomoji), отделно търсене с помощта на гласовия помощник Cortana и други.

Източник: technews.bg

Посетете нашия онлайн магазин, където може да закупите операционна система Windows 10 Pro с отстъпка. Възползвайте се сега от намалението!

Свържете се с нас за повече информация на имейл sales@bmg.bg

BMG Data предлага легални софтуерни продукти на Microsoft.

Контакти

  • Тел: +359 2 460 50 60
  • E-mail: office@bmg.bg
  • Адрес: 1172 София, ул. Никола Габровски 14

Вход

създаване на профил
BMG Data