Adobe дава възможност за дистанционно обучение в световен мащаб за училища, засегнати от COVID-19

Публикуваме съобщението на Adobe във връзка с възможността за дистанционно обучение:

Последните няколко седмици ни показаха, че дори и в периоди на несигурност, нашите училища и бизнес общности остават силни и находчиви, като всички продължават да намират творчески начини за поддържане на обучението и непрекъснатостта на бизнеса.

Тъй като много училища са изправени пред физическо затваряне и преминават към онлайн обучение поради COVID-19, ние съобщаваме, че предоставяме по-голям достъп до настолни приложения на Adobe Creative Cloud, за да улесним дистанционното обучение. Вярваме, че това ще позволи да се запази обучителната работа, работата в екип и напредъка на учениците чрез достъп до дома в Creative Cloud за студенти и преподаватели.

От днес ние предоставяме на нашите клиенти от висшето образование и K-12 институционални клиенти в световен мащаб – които понастоящем предоставят приложения за Creative Cloud достъпни за студенти, които влизат в кампуса – възможността да поискат временен достъп „у дома” за своите студенти и възпитатели. Това ще бъде отпуснато до 31 май 2020 г. без допълнителни разходи. За да научите повече и да поискате достъп, моля, свържете се с нашите партньори във вашата страна.

Знаем също, че предоставянето на ангажиращ опит чрез дистанционно обучение е нова парадигма за много преподаватели и учители. Чрез нашата общност ние сме подготвили ресурси, за да помогнем на учителите и училищните ръководители да открият вдъхновяващи проекти, най-добри практики и нови идеи, така че учениците да могат да продължат да ценят ученето във виртуална среда. За повече информация относно ресурсите за дистанционно обучение на Adobe, моля, свържете се с партньори във вашата страна.

Adobe също играе жизненоважна роля в училищата, бизнеса и държавните институции, а по-рано тази седмица започнахме да предлагаме безплатен 90-дневен достъп до Adobe Connect, нашето решение за уеб конференции до 1 юли 2020 г. Тази оферта дава на потребителите способност за присъединяване към срещи, обучения и виртуални класни стаи от безопасността на техните домове.

Тъй като нашите клиенти от сферата на образованието работят за осигуряване както на безопасността, така и на непрекъснатостта на обучението в техните общности, нашата цел е да им помогнем с инструментите, от които се нуждаят, за да преминат през тези несигурни времена. Ангажиментът ни да го направим по безпроблемен начин продължава да бъде непоколебим. Adobe

Свържете се с нас за повече информация.

classic-editor-remember:
classic-editor
Контакти

  • Тел: +359 2 460 50 60
  • E-mail: office@bmg.bg
  • Адрес: 1172 София, ул. Никола Габровски 14
  • Карта на сайта

Вход

създаване на профил
BMG Data

Login