ACDSee

Показване на 8 резултата

ACDSee Software

ACDSee Photo Studio

Кои са ACDSee?

ACDSee е канадска иновативна технологична компания, която предлага софтуерни решения за цифрови изображения за хората и бизнеса по целия свят.

Какво прави компанията ACDSee?

Страстни и решителни, служителите на компанията изграждат иновативна технологична компания, която може да предвижда индустриалните тенденции и да задоволява променящите се нужди на клиентите. Година след година, ACDSee доставя най-добрата насочена към клиента технология, най-високите стандарти за дизайн и несравнима използваемост. Предоставяйки несравнимо обслужване на клиентите, акционерите и служителите, канадската компания се превърща в предпочитания доставчик на решения за цифрови изображения.

Историята на ACDSee или къде започна всичко?

ACDSee е една от първите софтуерни компании в света, която разработка софтуер за обработка на цифрови изображения, още през далечната 1994 г. Компанията се развива през всяка година като добавя нови функционалности към своите софтуерни продукти като редактиране на изображения, преобразуване на формати, digital asset management, релационни бази данни и каталогизиране, слоево редактиране, поддръжка на RAW изображения, най-различни онлайн функционалности, манипулиране на изображения и видео и много други. От скоро, канадската компания се разширява в приложения за редактиране на изображения на мобилни платформи.

След над четвърт век софтуерни иновации, марката ACDSee вече обслужва физически лица и фирми във всички краища на света.

ACDSee знаете ли, че…

  1. ACD Systems е един от първите пионери в онлайн продажбите.
  2. Един от университетските сътрудници на компанията се превърна в технически директор. Всяка година ACD Systems подкрепя десетки университетски преподаватели и студенти в стремежа им към опит в разработването на софтуер.
  3. Софтуерът ACDSee е използван за обслужване на сложните, мащабни нужди от управление на изображения при създаването на блокбъстъра от 1997 г. „Титаник“.

Photo editing software ACDSee

ACDSee - Photo Editing Software

ACDSee – софтуер за обработка на снимки и изображения

ACDSee осигурява надеждно управление на цифрови активи (digital asset management), така че никога да не загубите някое изображение, основни инструменти за редактиране на RAW изображения, така че да можете да шлифовате най-добрите си попадения, и лесни функции за споделяне, така че да можете да вдъхновите приятели, семейството и света. С всички основни елементи на вашия фотографски работен процес в един софтуер можете да ускорите процеса си и да се върнете обратно зад обектива.

Какво е RAW Editing?

ACDSee Photo Studio е известно със своята вградена поддръжка за над 500 модела RAW камери. За пълна гъвкавост започнете с обработката на грубите данни, заснети от сензора на вашия фотоапарат и ги коригирайте с дълъг списък от детайлни функции.

Какво представлява Advanced Light EQ?

Advanced Light EQ е мощен инструмент, който ви позволява да регулирате осветяването в определени области на вашето изображение, без да засягате цялото изображение. Тази патентована технология за осветление се фокусира върху индивидуалната яркост на пикселите, за да ви даде пълен контрол върху осветлението в цялото изображение.

Какво е Layered Editing?

Редактирането на слоеве улеснява превръщането на вашите творчески идеи в истински шедьоври. Добавете корекции и ефекти, празни слоеве, маски, селекции и много други. Изолирайте областите на изображенията, без да засягате останалите, и се върнете, за да направите промени по всяко време.

Видове софтуерни продукти за обработка на снимки и изображения:

Video Editing Software - ACDSee

ACDSee - Video Editing Software

ACDSee – софтуер за обработка на видео

В днешния забързан свят споделянето на идеи чрез визуалните медии стана първостепенно. Нашите лесни за употреба видео продукти доставят мощността и качеството, от които се нуждаете. С 64-битова производителност, 4K запис и рендиране, поддръжка на неподвижни изображения, филтри, ефекти и гъвкави слоеве, Luxea Video Editor е софтуер за видео редактиране, базиран на стойност за всеки. Бързо конвертирайте няколко видеоклипа в различни формати наведнъж, извличайте и записвайте DVD дискове и се възползвайте от безпроблемно споделяне, вградено във Video Converter.

Записване

Импортирайте свои собствени кадри, работете със съществуваща медия или генерирайте своя. Направете запис с вашата уеб камера, микрофон или екран и го добавете към вашия проект.

Редактиране

Подредете, редактирайте, разделете, изрежете и обединете аудио и видео записи, както и неподвижни изображения. Добавете надписи, филтри, аудио ефекти и преходи, воден знак и направете персонализирани селекции, за да създадете най-доброто преживяване при гледане на вашето видео.

Преобразуване на файлове

Конвертирайте, финализирайте и изобразявайте в различни формати и размери - включително 4K - при високо ефективни скорости и безупречно качество.

Видове софтуерни продукти за обработка на видео:

Luxea Video Editor
Video Converter Pro
Video Converter

BMG Data е официален партньор на ACDSee за България.

Официален уебсайт: ACDSee

Сравнение на продуктите на ACDSee 

Как да инсталирам и работя с ACDSee? 

Кои са ACDSee?
Какво прави компанията ACDSee?
Историята на ACDSee или къде започна всичко?
ACDSee – софтуер за обработка на снимки и изображения
ACDSee – софтуер за обработка на видео