Adobe

BMG Data предлага легални софтуерни продукти на Adobe, като един от неговите партньори за България.

Adobe Inc., наричана по-рано Adobe Systems Incorporated е американска софтуерна компания разработваща софтуер за създаване на мултимедия и интернет приложения. Сред най-големите им постижения са създаването на PostScript – езика за описване на страници и програмите Adobe Illustrator и Adobe Photoshop за графична обработка, с които участват в зараждането на електронното издаване.

Един от най-популярните продукти на Adobe е Creative Cloud. Той представлява набор от софтуерни програми за дизайн, видео и фотография. Към него е включено и облачно пространство, където може да съхранявате вашите проекти. Освен това имате възможност за съвместна работа с колеги върху обща задача. Creative Cloud включва десетки приложения, но вие може да заплатите абонамент само за едно от тях. Разгледайте цените им по-долу.

Най-разпознаваемият продукт на Adobe е Acrobat. Всеки компютър има право на безплатната версия на този софтуер, която ви позволява да четете PDF файлове. Но за да използвате пълния капацитет на програмата е необходимо да закупите платената версия. Ние от BMG Data предлагаме версиите Acrobat Standard и Acrobat Pro. Вижте цените им по-долу.

При нас ще намерите всички продукти на Adobe. Вие може да ги закупите като абонамент за 1,2 или 3 години.

Свържете се с нас за повече информация относно кои продукти са подходящи за вас или вашата организация. Нашият екип с удоволствие ще ви помогне да вземете правилното решение.

Официален сайт: Adobe

Показване на 1–9 от 11 резултата