Autodesk

Показване на 4 резултата

Autodesk AutoCAD banner

AutoCAD - най-добрият софтуер за чертане

Какво представлява AutoCAD и за кого е предназначен?

AutoCAD e CAD-софтуер (Computer Aided Design) и е един от най-популярните и най-старите програми за техническо чертане и проектиране на двуизмерни (2D) и триизмерни (3D) проекти. AutoCAD е един от софтуерните продукти на американската компания Autodesk, която разработва и други програми за визуализиране, симулации и анализиране на обекти от реалната среда използвайки цифрови модели по време на процеса на проектиране.

AutoCAD се използва при дейности като архитектура, инженерни и строителни конструкции, производство, медии, развлекателна индустрия и други.

AutoCAD – най-добрият софтуер за чертане

Създавайте прецизни 2D чертежи по-бързо с лесните за употреба чертожни инструменти в AutoCAD LT. Ускорете документирането като автоматизирате най-често използваните задачи и оптимизирате работните процеси.

Документирайте прецизно с AutoCAD

Създавайте 2D документация и чертежи с изчерпателен набор от инструменти за чертане, редактиране и анотации.

Намерете бързо подходящия инструмент

Получавате достъп до инструментите чрез интуитивен потребителски интерфейс. Лесно разбираемите функции включват контекстуални лентови раздели, мултифункционални контролни точки и палитри с инструменти с възможност за персонализиране.

Използвайте предпочитани технологии

Осигурете си съвместимост със съвременните технологии посредством технологията TrustedDWGTM.

Работете заедно по-бързо с AutoCAD

Свързвайте се с колеги чрез настолен компютър, уеб браузър или мобилни устройства. Работете съвместно и правете промени в движение, като по този начин ще намалите ненужните забавяния.

Достъп до поддръжка

Насрочете час за телефонно обаждане от служител за техническа поддръжка, за да дискутирате и разрешите проблеми с продукта.

AutoCAD - функции

Функции на AutoCAD

Какви са функциите на AutoCAD?

AutoCAD разполага с много разнообразни функции за изработване на чертежи и документация.

AutoCAD уеб приложение

Уеб приложението ви дава бърз достъп по всяко време до последните чертежи. Преглеждайте, създавайте и редактирайте своите CAD чертежи чрез опростен уеб интерфейс на web.autocad.com.

AutoCAD мобилно приложение

Работете с чертежите си на терена – дори без връзка с интернет. Преглеждайте, създавайте и редактирайте CAD чертежи с мощни и лесни за ползване инструменти на всяко мобилно устройство.

Запаметяване за уеб и мобилно приложение

Запазете чертежите си на своя настолен компютър, за да бъдат преглеждани и редактирани чрез уеб или мобилното приложение. Използвайте споделен достъп до най-новите чертежи на вашия десктоп, онлайн или на мобилни устройства, за да работите с DWG файлове навсякъде.

Сравняване на DWG файлове с AutoCAD

Лесно идентифицирайте и документирайте графичните разлики между 2 редакции на един чертеж или xref файл. Използвайте графики в различни цветове, за да покажете разликите между версиите на чертежа.

2D графични подобрения

Променяйте мащаба и редактирайте свойствата на слоевете по-бързо. Нови контроли в диалоговия прозорец на Graphics Performance ви позволяват лесно да конфигурирате начина на представяне на 2D графиката.,

Споделени изгледи

Споделяйте проекти без да предоставяте оригиналните файлове. Генерирайте линк с възможност за споделяне, за да публикувате изгледи от чертежа и да получавате коментари директно във вашия уеб браузър.

Изгледи и прозорци

Вмъквайте именувани изгледи в дадено оформление, премествайте или променяйте мащаба на прозорец в печатното пространство по всяко време; бързо създавайте нови изгледи на модела, дори докато работите върху оформлението.

Какво е новото и какви са предмиствата на AutoCAD?

Какви са предимствата на AutoCAD

Какво е новото и какви са предимствата на AutoCAD?

Създавайте и коригирайте 2D чертежи и документация по-бързо и по-прецизно − където и да сте с AutoCAD.

Какво е новото в AutoCAD?

  • - Лесно споделяте проекти без да предоставяте оригиналните файлове;
  • - Идентифицирате промените по-бързо чрез сравняване на DWGTM файлове;
  • - Навигирате и обработвате чертежи по-бързо с подобрената 2D графика;
  • - Преглеждате и редактирате чертежи онлайн и на мобилни устройства;

Предимства на AutoCAD:

  • - Използвате най-новия софтуер с по-нисък първоначален разход;
  • - Създавате прецизни чертежи по-бързо с лесните за употреба чертожни инструменти;
  • - Вземете проектите си навсякъде с вас с AutoCAD уеб и AutoCAD мобилно приложение;
  • - Ускорете работните процеси с лесен достъп до чертежи и данни.

Защитете проектите си с технологията TrustedDWG

Вие сте инвестирали много в разработването на вашите проекти. Запазете целостта на проектните си данни чрез процеса на проверка с технологията TrustedDWG. Вградена в AutoCAD LT, TrustedDWG е оригиналният, най-ефикасен и най-прецизен начин да съхранявате и споделяте проектни данни. Файловете TrustedDWG се създават с помощта на завършена технология, която поддържа всеки елемент в един чертеж както и взаимовръзката между елементите.

Тъй като във всеки файл е вложена технология, разработвана повече от 30 години, с помощта на TrustedDWG ще запазите и защитите безценните си проекти.

Купете AutoCAD от BMG Data

BMG Data е официален дистрибутор на Autodesk за България. При нас ще намерите софтуера AutoCAD, както и всички продукти на компанията. Свържете се с нас за повече информация. Нашият екип ще ви помогне да вземете правилното решение за вас и вашия бизнес.

AutoCAD се предлага като абонамент, т.е. може да го закупите лиценз за AutoCAD за определен период от време. Може да закупите AutoCAD LT лиценз за срок от 12 или 36 месеца при нас.

Официален уебсайт: Autodesk

Какво представлява AutoCAD и за кого е предназначен?

AutoCAD – най-добрият софтуер за чертане

Какви са функциите на AutoCAD?

Какво е новото и какви са предмиствата на AutoCAD?

Купете AutoCAD от BMG Data