Кирила

Cyrilla

Единственият редактор на Български език

BMG Data е оторизиран представител и дистрибутор на Кирила – единственият софтуер за редакция на български език.

Кирила е български софтуер за редакция на текстове на български език. Софтуерът започва своето съществуване през далечната 1993 г. Продуктите на Кирила имат множество награди за най-добър български софтуер. Освен това, Кирила е единственият български софтуерен продукт, който е отговорил на критериите и е преминал тестовете за качество на Microsoft.

Най-актуалният продукт на пазара е Кирила Корект 10+. Той има нови и подобрени функционалности като: разширена версия на двуезичния речник, нова версия на правописната проверка, обновен модул за граматическа редакция, предложения за стилистична редакция, вграден електронен синонимен речник и други. Пълна съвместимост с Windows 10 и Microsoft Office 2016. Повече информация за съвместимостта на продукта ще намерите на www.cyrilla.bg.

Кирила Корект 10+ се предлага в различни варианти и на различни цени според типа на клиента. Видовете лицензи са:

  • Домашен лиценз – предназначен за домашна или лична употреба (единствено за физически лица);
  • Фирмен лиценз – предназначен за малки и големи фирми. Минималното количество за закупуване е 3 броя;
  • Образователен лиценз – предназначен за образователни институции (училища и университети). Минималното количество за закупуване е 5 броя;
  • Правителствен лиценз – предназначен за държавни и общински институции. Минималното количество за закупуване е 5 броя.

Цените на лицензите ще намерите по-долу.

Свържете се с нас за повече информация относно кои продукти са подходящи за вас или вашата организация. Нашият екип с удоволствие ще ви помогне да вземете правилното решение.

Официален сайт: Кирила

Показване на всички 5 резултата