Условия за връщане

Всеки клиент на BMG Data има правото да върне закупена стока от нашия онлайн магазин в 14-дневен срок от датата на получаването на продукта.

Можете да върнете продукти, закупени от BMG Data, по всякакъв начин, какъвто е удобен за Вас на адрес гр. София 1172, ул. Никола Габровски №14, ет.1 и като уведомите продавача чрез имейл sales@bmg.bg или на телефоните за контакт в сайта за вашето намерение да върнете продукта, както и номера на товарителницата, с която е изпратен, кой е куриерът и данни за връзка.

В този случай рискът от изгубване или повреждане на продукта по време на транспортирането му е поет изцяло от вас.

Препоръчително е пратката да съдържа и копие от фактурата, за да може по-лесно да се обработи процедурата.

Ако сте избрали опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който сте върнали отговаря на условията за връщане, ние ще ви възстановим сумата по метода, използван за плащането й към нас. Ако сте заплатили с карта онлайн, ще ви възстановим съответната сума на същата карта. Друг вариант е да посочите банкова сметка, където да възстановим сумата, която е заплатена за съответния продукт (ако сте платили чрез банков превод).

BMG Data се задължава да възстанови платената сума на купувача в 14-дневен срок след получаване на доказателство, че клиентът е върнал стока или е отказал услуга. Възстановяването на сумата не води до допълнителни разходи за клиента, като се използва платежно средство използвано от купувача при първоначална транзакция, освен ако купувача не желае използване на друго платежно средство.

Продукти, които не подлежат на връщане

Софтуерни продукти, които са с OEM (Original Equipment Manufacturer) лиценз или PKC лиценз не подлежат на връщане, поради политиката на производителите.

Ако имате въпроси, относно начина или политиката на връщане на определен продукт, който искате да закупите, не се колебайте да се свържете с нас и да ни попитате.

На какви условия трябва да отговаря продукта?

Продуктите, закупени от BMG Data могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали сте физическо или юридическо лице.

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от вас, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ви били доставени.

Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнати етикети, оригинална гаранция, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи, с които е доставен продукта.

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

За повече информация посетете Общи условия.

Контакти

  • Тел: +359 2 460 50 60
  • E-mail: office@bmg.bg
  • Адрес: 1172 София, ул. Никола Габровски 14
  • Карта на сайта

Вход

създаване на профил
BMG Data

Login