Adobe

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Какво представлява Acrobat?

Adobe Acrobat - създаване и редактиране на pdf файлове

Какво представлява Acrobat?

Най-разпознаваемият продукт на Adobe е Acrobat. Всеки компютър има право на безплатната версия на този софтуер, която ви позволява да четете PDF файлове. Но за да използвате пълния капацитет на програмата е необходимо да закупите платената версия.

Повече от пет милиона организации по света разчитат на Acrobat за създаване и редактиране на най-интелигентните PDF файлове, конвертиране на PDF файлове във формати на Microsoft Office и много други. Когато сте в движение и трябва да си сътрудничите с колеги на няколко места, доверете се на силата на Acrobat, за да го направите. Acrobat е един от най-известните софтуерни продукти на световноизвестната американска компания Adobe.

Видове и функции на Adobe Acrobat

Съществуват три вида софтуерни продукти Acrobat: безплатния Acrobat Reader и платените Acrobat Standard и Acrobat Pro.

Acrobar Reader е безплатен софтуер, който ви позволява да преглеждате, подписвате, принтирате, коментирате и споделяте PDF файлове и документи. Всеки потребител е използвал това приложение при отваряне на PDF файл на своя компютър. Разбира се, съществуват и платени версии на Acrobat, които разполагат с повече възможности и функции от Reader.

Acrobat Standard е софтуерен продукт, който включва всички функции на Acrobat Reader, както и създаване, редактиране и конвертиране на PDF файлове и документи. Това, с което Acrobat Standard се отличава от Reader е създаването и редактирането на PDF файлове. Вие можете да добавяте, изтривате или пренареждате информация, да редактирате изображения, да добавяте номера на страници, отметки, водни знаци и други. Друга страхотна функция е конвертирането на файлове в различни формати например в Microsoft Office (docx) формат или изображение. Също така версията Standard позволява на потребителите колаборация и споделяне на файлове помежду им. Acrobat Standard е достъпен само за потребители на операционна система Windows.

Acrobat - най-доброто pdf решение

Acrobat Pro - цялостно pdf решение

Acrobat Pro е най-функционалната версия, която включва всички функции на Acrobat Reader и Standard и добавя още възможности, за да създаде цялостно решение за PDF файлове. Тук вече става дума за професионално софтуерно приложение, което добавя функционалности като възможност за търсене в сканирани копия на документи, сравнение на документи, скриване на чувствителна информация от документи, добавяне на аудио, видео или интерактивни файлове към даден PDF файл и други. Acrobat Pro е достъпен за потребители на операционна система Mac и Windows.

Какви са вариантите за закупуване на Acrobat?

И двете платени версии на Acrobat – Standard и Pro – могат да се закупят като постоянен лиценз или абонамент.

Постоянен лиценз означава еднократна покупка, т.е. купувате последната версия на продукта и може да я инсталирате еднократно на едно устройство. Софтуерът живее и умира с машината и няма възможност да се преинсталира или инсталира на друго устройство.

Абонаментен лиценз означава, че заплащате ежегодно определена сума, за да ползвате софтуера, като винаги работите на най-новата му версия. Освен това при абонамента има прехвърляемост на лиценз между потребители. Acrobat Standard или Pro може да закупите като абонамент за 1,2 или 3 години.

BMG Data предлага и двата вида лицензи на Acrobat. Намерете ги в нашия онлайн магазин или се свържете с нас за повече информация.

Съществува ли алтернативен софтуерен продукт на Acrobat?

Acrobat не е необходимо да използвате хартия

Кажете сбогом на хартията с Acrobat

Основен конкурент и алтернатива на Adobe Acrobat е софтуерното приложение FineReader. То представлява цялостно OCR и PDF решение и включва същите функционалности като Acrobat. Съществена разлика има в политиката на продажба на двата софтуера. ABBYY FineReader се предлага само като постоянен лиценз (еднократно плащане) и има различни методи на лицензиране (single user, per seat, remote user, concurrent). FineReader има голямо предимство пред Acrobat, защото програмата работи перфектно с Български език и други над 100 езици. За повече информация вижте ТУК.

Съществуват и други алтернативи на Acrobat, които са доста по-непопулярни. Някои от тях са: Nitro Pro, Foxit Phantom PDF, Infix PDF Editor, PDF Pen Pro и други.

Купете Acrobat от BMG Data

BMG Data е партньор на Adobe и предлага всички софтуерни продукти и решения на компанията. Купете Acrobat Standard или Acrobat Pro от нашия онлайн магазин. Свържете се с нас за повече информация.

Вижте ръководството на Acrobat

BMG Data – вашият доверен партньор!

Какво представлява Acrobat?

Видове и функции на Adobe Acrobat

Какви са вариантите за закупуване на Acrobat?

Съществува ли алтернативен софтуерен продукт на Acrobat?

Купете Acrobat от BMG Data