Dr.Web

Показване на 9 резултата

Dr.Web антивирусна програма

Dr.Web - Защитете това, което създавате

Защо да изберете Dr.Web?

Dr.Web е руски софтуерен разработчик и доставчик, който предлага антивирусни решения за Windows, Linux, macOS и Android. Антивирусният софтуер Dr.Web се разработва от 1992 г. насам и е един от най-използваните в света програми в своя сегмент.

В днешно време е немислимо да използвате компютър без антивирусна програма, защото всеки ден в мрежата на интернет се раждат нови и нови зловредни програми, които могат да поразят вашите файлове, лични данни, програми или финанси. Антивирусните решения на Dr.Web предлагат изключително добра защита за вашите устройства като използват сложен алгоритъм за улавяне на зловреден софтуер и компютърни вируси, който е много ефективен. Разбира се съществуват и безплатни антивирусни програми, но те осигуряват само базова защита към най-популярните атаки от зловреден код и нямат други допълнителни защити като спам филтри, антифишинг, имейл скенери и други.

Видове антивирусни решения на Dr.Web

Dr.Web разполага с богат асортимент от антивирусни софтуерни решения за всякакви ситуации, в които попаднете. От Dr.Web са разработили програми, които имат превантивно предназначение, такива, които работят като втора антивирусна програма и дори решения за „излекуване“ на заразени файлове и устройства.

В зависимост от вашия случай, можете да изпробвате всяко едно от решенията на Dr.Web, тъй като компанията предлага 30-дневен тестов период на всеки от продуктите, за да се убедите сами в техните способности.

Всички антивирусни програми на Dr.Web се предлагат като абонамент за 12,24 или 36 месеца.

Dr.Web - видове защита за вашето устройство

Видове антивирусни решения на Dr.Web

Невероятни предложения от Dr.Web

Dr.Web идва на българския пазар с невероятни предложения за всички нови клиенти.

- При закупуване на лиценз за 24 или 36 месеца получавате отстъпка от цената;

- При мигриране от друг антивирусен софтуер към Dr.Web получавате безплатно антивирусен софтуер до края на споразумението ви с другата компания и 50% отстъпка за първата година;

- Всеки антивирусен софтуерен продукт на Dr.Web се предлага с 30-дневен пробен период, за да го тествате и да се убедите сами в способностите му;

- Безплатен ъпгрейд за всички клиенти при поява на нова версия.

Не забравяйте, че винаги може да се свържете с нас за повече информация.

Антивирусна програма Dr.Web за вашия личен компютър и мобилно устройство

Dr.Web Security Space – пакет от софтуерни продукти за цялостна защита на устройството, който е предназначен за лична или домашна употреба. С всеки закупен лиценз получавате бонус – лиценз Dr.Web Mobile за едно мобилно устройство за период от една година.  

Dr.Web Katana е продукт за защита срещу най-новите заплахи (по време на работа не се използват бази данни с вирусни подписи). Katana действа като втора антивирусна програма и може да работи едновременно с антивирусен софтуер на други производители. Приложението осигурява блокираща дейност, характерна за злонамерен софтуер.

Dr.Web Mobile Security е проектиран да осигурява защита срещу вируси и други заплахи на мобилни устройства (смартфон, таблет). Има версии за Android, Symbian OS и Windows Mobile. Продуктът включва антивирусни и анти-спам модули, анти-кражба, URL филтър.

Защитете всички ваши устройства с Dr.Web

Антивирусна програма Dr.Web за всички устройства

Антивирусна програма Dr.Web за вашия бизнес

Dr.Web Desktop Security Suite създава защита на работните станции. Тя включва следните компоненти: Антивирус, Антишпионски софтуер, Анти-руткит, Защитна стена. Минимално количество за покупка – 5 броя.

Dr.Web Desktop Security Suite с базовия пакет "Интегрирана защита", добавя. модул "Контролен център". Продуктът включва модули от антивирусна, анти-спам, антишпионска програма, анти-руткит, защитна стена. Благодарение на един модул за управление се създава цялостна система за защита с просто дистанционно наблюдение. Минимално количество за покупка – 5 броя.

Dr.Web Desktop Security Suite с основния антивирусен лиценз и добавен модул Control Center е разработен като цялостно решение за защита на сървъри (виртуални, терминални) от вируси. Централизираното устройство за управление е интегрирано с отдалечен достъп до програмните параметри. Минимално количество за покупка – 5 броя.

Dr.Web Katana е цялостен продукт, разработен според най-новите антивирусни технологии, предназначен да предпазва от нови заплахи. Програмата е базирана на антивирусен модул, който работи без база данни с подписи, което позволява превантивна защита срещу външни заплахи и насочени хакерски атаки. Минимално количество за покупка – 5 броя.

Dr.Web Mobile Security Suite с основния антивирусен лиценз с добавка модул Control Center ви позволява да централизирате мониторинга на антивирусна защита с поддръжка на мобилни устройства. Продуктът е съвместим с платформата Android, Symbian OS, Windows Mobile на различни версии. Минимално количество за поръчка – 5 броя.

Излекувайте вашето устройство с Dr.Web

Както вече споменахме, Dr.Web предлага на своите клиенти софтуерни продукти за „лекуване“ на вече заразени със зловреден софтуер мрежи и компютри – CureNet! и CureIt!

Dr.Web CureNet! се изпозлва за лечение на заразени работни станции и MS Windows сървъри версии 2000/XP/2003/Vista/7/8/8.1/10 които са свързани към локална мрежа, дори при наличието на инсталирана антивирусна програма от друг производител. Минималното количество за закупуване е 5 броя.

Dr.Web CureIt! се изпозлва за лечение на заразени работни станции и MS Windows сървъри версии 2000/XP/2003/Vista/7/8/8.1/10, които не са свързани към локална мрежа, дори при наличието на инсталирана антивирусна програма от друг производител.

Защитете устройствата си сега с антивирусните решения на Dr.Web

BMG Data е официален дистрибутор на антивирусните решения и продукти на Dr.Web за България. Свържете се с нас за повече информация. Нашият екип е на разположение да Ви помогне в избора на най-доброто решение за Вас или Вашата организация. Не забравяйте да попитате за 30-дневния тестови период!

Официален уебсайт: Dr.Web

Защо да изберете Dr.Web?
Видове антивирусни решения на Dr.Web
Невероятни предложения от Dr.Web
Антивирусна програма Dr.Web за вашия личен компютър и мобилно устройство
Антивирусна програма Dr.Web за вашия бизнес
Излекувайте вашето устройство с Dr.Web
Защитете устройствата си сега с антивирусните решения на Dr.Web