Corel

Corel, CorelDRAW, CorelDRAW Graphic Suite, Painter, PaintShop Pro, WinZip, CorelDRAW Technical Suite

BMG Data е официален дистрибутор и партньор на Corel за територията на България. Можете да закупите от нас легални софтуерни продукти на Corel Corporation.

Corel Corporation е канадска софтуерна компания със седалище в Отава, Онтарио, специализирана в обработката на графики и графичен дизайн. Компанията е известна с производството на софтуерни продукти като CorelDRAW и за придобиването на PaintShop Pro, Painter, Video Studio и WordPerfect.

Най-популярният софтуерен продукт на Corel е CorelDRAW Graphics Suite. Този софтуер е лидер на пазара на графичния дизайн, който се ползва от милиони професионалисти, собственици на малък бизнес и ентусиасти в цял свят. За тези, които търсят изключителен и безпроблемен дизайн, той предлага цялостно решение за графики, оформление, илюстрация, редактиране на снимки, уеб изображения, печатни проекти, изкуство, типография и много други. Насладете се на разширени настройки и възможности, които отразяват вашия уникален стил. Бъдете по-продуктивни с по-бърза обработка и несравнима съвместимост за записване, споделяне или печат. Представете си го, след това го проектирайте с увереност, за да постигнете зашеметяващи резултати.

Има различни видове лицензи за този продукт – може да се закупи като постоянен лиценз или абонамент. Вижте цените по-долу.

Намерете всички продукти на Corel в нашия списък по-долу. Свържете се с нас за повече информация относно кои продукти са подходящи за вас или вашата организация. Нашият екип с удоволствие ще ви помогне да вземете правилното решение.

Официален сайт: Corel

Показване на 1–9 от 10 резултата