Corel

Показване на единичен резултат

Corel

Corel

Кратко представяне на Corel

Corel Corporation е канадска софтуерна компания със седалище в Отава, Канада, специализирана в обработката на графики и графичен дизайн. Компанията е известна с производството на софтуерни продукти като CorelDRAW и за придобиването на PaintShop Pro, Painter, Video Studio и WordPerfect.

CorelDRAW Graphics Suite – софтуер за графичен дизайн

Corel DRAW Symmetry Drawing Mode

CorelDRAW Graphics Symmetry Drawing Mode

Най-популярният софтуерен продукт на Corel е CorelDRAW Graphics Suite. Този софтуер е лидер на пазара на графичния дизайн, който се ползва от милиони професионалисти, собственици на малък бизнес и ентусиасти в цял свят. За тези, които търсят изключителен и безпроблемен дизайн, той предлага цялостно решение за графики, оформление, илюстрация, редактиране на снимки, уеб изображения, печатни проекти, изкуство, типография и много други. Насладете се на разширени настройки и възможности, които отразяват вашия уникален стил. Бъдете по-продуктивни с по-бърза обработка и несравнима съвместимост за записване, споделяне или печат. Представете си го, след това го проектирайте с увереност, за да постигнете зашеметяващи резултати. Най-актуалната версия на CorelDRAW е Graphics Suite 2019.

CorelDRAW Technical Suite – технически софтуер за илюстрация и изработка

CorelDRAW Technical Suite

CorelDRAW Technical Suite

Друг популярен софтуерен продукт на Corel е CorelDRAW Technical Suite. Той представлява технически софтуер за илюстрация и изработка, който включва набор от специализирани инструменти за илюстрация и дизайн, цялостен пакет от професионални приложения, инструменти за рисуване, 3D визуализация и много други. Софтуерът CorelDRAW Technical Suite е гъвкав, точен, продуктивен, иновативен, интуитивен и всеобхватен. Важно е да отбележим, че техническият софтуер на Corel предоставя съвместимост на файловете с всички водещи софтуери в индустрията.

Други софтуерни продукти и решения на Corel

Corel Other Software Products

Corel - Други софтуерни продукти

Освен софтуери за графичен дизайн, илюстрация и изработка, Corel създава и други програми за потребителите. Corel предлага на своите клиенти софтуер за дигитално рисуване (Painter), видео обработка (VideoStudio), офис пакет (WordPerfect Office X9), компресиране на файлове (WinZip) и други. Ако търсите някой от изброените софтуерни продукти, свържете се с нас за повече информация.

Лицензиране на софтуерните продукти на Corel

Има различни видове лицензи за тези продукти – могат да се закупят като постоянен лиценз или абонамент. Политиката на повечето големи софтуерни компании в световен мащаб е към преминаване на абонаментни лицензи, т.е. всяка година да се заплаща абонамент за използването на даден софтуер. Все още Corel дава възможност на всички свои потребители да закупят продуктите и решенията на компанията и като постоянен лиценз и то на доста изгодни цени. Запознайте се с цените на продуктите на Corel в нашия онлайн магазин или се свържете с нас за повече информация отностно лицензирането, за да ви помогнем в избора на най-подходящия софтуер за вас и вашата организация.

Прилики и разлики между Corel и Adobe

Corel vs Adobe

Corel vs Adobe - прилики и разлики

Corel и Adobe са двата най-популярни софтуерни продукта в областта на графичния дизайн и обработката на изображения познати на потребителите в световен мащаб. Поради тази причина решихме да направим сравнение между тях по няколко фактора. Надявам се да бъдем полезни с информацията, която ще получите, за да изберете по-лесно продуктът, който ще бъде най-полезен за вас.

Създаване на полиграфски продукти

И CorelDRAW и Adobe Photoshop се използват широко за създаването на визитки, плакати, банери, флаери, външни реклами и други видове печатни материали, както и за създаване на функционални елементи за уеб страница.

При създаването на графични оформления Adobe Photoshop е за предпочитане в случаите, когато е необходимо да се работи с готови изображения, които трябва да бъдат отделени от фона, колаж или промяна на настройките за цвят. Ако е необходимо, обаче, да работите с графични примитиви или да рисувате ново изображение е за предпочитане да изберете CorelDRAW, защото той разполага с голям арсенал от геометрични шарки и удобна система за създаване и редактиране на линии и запълвания.

Рисуване на илюстрации

За рисуване на различни обекти, повечето илюстратори предпочитат да използват софтуерът на Corel, заради мощните и удобни инструменти за редактиране на вектори, с които тази програма разполага. Photoshop също разполага с инструменти за рисуване, но за разлика от тези в CorelDRAW, те са много сложни и нефункционални.

Обработка на изображения

От гледна точка на обработката на изображения и фотомонтажа Photoshop е истински лидер на пазара. Софтуерът на Adobe разполага с изчерпателен списък от функции като избор на филтри, инструменти за ретуширане, режим за наслагване на канали и много други. Corel също има своите достойнства в тази област и разполага с отделен софтуер на име Corel Photo Paint.

Дизайн на лого

Що се отнася до дизайн на лого, тук софтуерите на Corel (CorelDRAW) и Adobe (Illsutrator) се справят еднакво добре и са еднакво подходящи. Изберете една от двете програми, която ви допада повече.

Купете продукти на Corel от BMG Data

BMG Data е официален дистрибутор и партньор на Corel за територията на България. Можете да закупите от нас легални софтуерни продукти на Corel Corporation.

Предлагаме академични лицензи на Corel за образователни институции, които не са обявени на нашия уебсайт. При интерес, моля свържете се с нас за цени и повече информация.

Намерете информация и цени за всички продукти на Corel в нашия онлайн магазин. Свържете се с нас за повече информация относно кои продукти са подходящи за вас или вашата организация. Нашият екип с удоволствие ще ви помогне да вземете правилното решение.

Официален уебсайт: Corel

Кратко представяне на Corel
CorelDRAW Graphics Suite – софтуер за графичен дизайн
CorelDRAW Technical Suite – технически софтуер за илюстрация и изработка
Други софтуерни продукти и решения на Corel
Лицензиране на софтуерните продукти на Corel
Прилики и разлики между Corel и Adobe
Купете продукти на Corel от BMG Data